keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Tuparit!!!

Näitä juhla-aiheisia tekstejä tuntuu nyt riittävän, mutta mikäs siinä. Viime lauantaina juhlistin vihdoin uutta kotiani kera Rakkaiden Ystävien, kun muutostanikin oli ehtinyt vierähtää jo kuukauden päivät. Koolla oli lopulta, muutaman joutuessa valitettavasti tulemisensa perumaan, vanhat koulukaverini, Paras Ystäväni ja siskoni poikaystävineen, mutta eipä olisi tänne koloon juuri enempää porukkaa mahtunutkaan!

Ja kun tämä lastentarhanopettaja järjestää juhlat, ei niistä tuttuun tapaan ihan helpolla pääsekään, vaan leikkiä ja peliä oli jos toistakin heti tervetuliaismaljoista lähtien. Ohjelmassa oli tiukkaakin tiukempi sanaselityskisa, jossa onneksi Alias-mestaruus säilyi edelleen täällä kotipuolessa.



Lisäksi leikimme Kuutamolla-ohjelmasta tuttua paljastauskisaa, jossa muiden tehtävänä on arvata, mikä omista huimista väittämistä ei pidä paikkaansa. Itse väitin että A) Pesen hiukseni vain kerran viikossa, B) Syön litran puuroa joka päivä, C) Haaveilen tutkijanurasta.... Arvaatkos Sinä, mikä yksi näistä on täyttä puppua?

Tiukan kisailun ja visailun lomassa ehdimme toki myös hieman herkutella. Olin valmistanut kinkku-tuorejuusto-munakasrullaa sekä porukan kasvissyöjän huomioiden fetajuusto-tomaatti-rahkamuffineja. Etenkin tuo uusi kokeiluni rahkamuffini keräsi kovastikin kehuja, ja maistui muillekin vieraille, ja kieltämättä itsellenikin! Kahvin kanssa tarjoilin kääretorttua, joka kätki sisälleen vaniljarahkaa ja omppuhilloa. Juhlat -mikä Ihana tekosyy leipoa!





Ystäväni olivat huomioineet minua myös pienillä, mutta sitäkin Ihanimmilla tuparilahjoilla. Sain peräti kaksi ruukkukukkaa ikkunalaudalleni, vaaleanpunaisen joulukaktuksen Parhaalta Ystävältäni, sekä toisen kimaltein koristellun. Ne säilyvät (toivottavasti mahdollisimman pitkään) muistoina tuosta Ihanasta päivästä kera Parhaiden tyyppien. Siskoni oli lahjonut minua jo aikaisemmin, mutta toipa vielä tälle herkkusuulle pussillisen Ihanaa minttu-suklaakahvia, nam!




Niinhän se on, että kun väki vähenee, bileet paranee, ja ainakin täällä kävi niin, että  muiden jo lähdettyä jäimme vielä keskustelemaan kahden vanhan koulukaverini kanssa varsin kiihkeissä tunnelmissa. Aiheina olivat muun muassa vasta korkeintaan suunnitteilla olevien tulevien lastemme harrastukset ja unelma-asuntomme sijainti.



Oli mukavaa päästä esittelemään uutta niin kovin tärkeää, ja niin niin kovan työn takana ollutta omaa kotiani näille minulle Tärkeille ihmisille.  Tuntuu, kuin olisin jakanut heidän kanssaan palan itsestäni, ja samalla toivottanut itsenikin tervetulleeksi tähän uuteen Elämääni. Mutta ennen kaikkea oli kiva saada koolle taas kaikki tärkeät ihmiset, muistella  yhdessä kaikkea kokemaamme ja suunnitella tulevaa hymyssä suin, sekä ennen kaikkea Elää tässä ja nyt niin, että nauru raikui varmasti rappukäytävään asti!



Kiitos teille kaikille osallistuneille, teitte päivästäni Ikimuistoisen!

<3: Ida

11 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että olet päässyt takaisin omaan kotiin!
    Herkuilta näyttävät nuo leipomuksesi :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pinja! Omaan kotiin muutto takaisin oli kieltämäät iso askel, mutta niin niin Ihana sellainen, kun sen sai tehdä rauhassa itselle sopivalla hetkellä! Oikein kivoja marraskuun viimeisiä päivä Sinulle! Hienosta blogistasi saankin sitten taas lukea kuulumisistasi, ja se saakin hymyn huulille! Jatka siis vain samaan malliin! :)

      Poista
    2. Kiitos Ida :---) Oma koti on kyllä aika ihana asia!

      Poista
  2. Tuparit oli tosi kivat, hauskaa ohjelmaa, mukavaa jutustelua ja maukkaita tarjoiluja! Niin nättinäkin olit :-) Vähän harmi, että toiset juhlat painoi päälle, vaikka toisaalta ehdittiin rauhassa olla myös sinun juhlissa ja kuten itse totesit, hauskaahan se oli, että sait vielä jäädä rauhassa vanhojen koulukavereiden kanssa juttelemaan. Kiitos siis ihanista juhlista, seuraavia odotellen ;-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fanny, ja kiitos, että olitte mukana, kuuniavieraani :) Ihana kuulla, että myös te nautitte juhlista, kuten nautin koko sydämestäni itsekin! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Ihana Laura!:) Oikein mukavaa joulunodotusta teidän koko perheelle! <3

      Poista
  4. No neiti aikuislaumanpaimentaja siellä, olisikos tuo B...? Vaikka vannoutunut puurofani oletkin, niin ehken ei kuitenkaan litraa päivässä... kun löytyy niin paljon muutakin mukavaa mutusteltavaa, jota päivän mittaan massuunsa mättää... ;)

    Pelit ja visailut ovat kyllä mukavia, Alias yksi niistä kestohiteistä. Toinen, vanhempi sellainen, on Uno, jota itse pelailin muutama viikko sitten. Säännöistä en muistanut juurikaan, mutta sekunnissahan ne oppi ja palautuivat mieleen, kun vauhtiin päästiin. Pelureina yksi kappale kuusivuotiasta ja yksi 17-kesäinen. Ja tämä moottorisuu. Siispä oli vauhdikasta ja hauskaa! :D

    Tosi nättejä kukkia sait! Näin joulun alla, kun lähes kaikki kukka-asetelmat tursuavat kimalletta ja glitteriä ja jos jonkinlaista "lumipuuteria", kauniisti kiedottuina juhlalliseen sellofaaniin - niin kyllähän kelpaa! :) Vaan eikö kukaan kiikuttanut kotiisi uutukaiseen sitä pakollista ruis-reikäleipää & suolaa... ?!

    Nättinä olit tietysti myös itse - Kaunotar siellä! Niin sievästi olit kähertänyt hiuksiasi, ja tuo pikkiriikkinen korviksen pilkahdus tuossa vikassa kuvassa näyttäisi ihan sydämeltä, ja aivan ihanalta sellaiselta! <3

    Onnea siis vielä kertaalleen uutukaiseen tupaasi ja Elämääsi!

    Iloa loppuviikkoon sekä rauhaisaa 1. adventtisunnuntaita! Ja jänskää joulukuuta, jahka ensi viikon puolelle päästään... Tontut hiippailee jo... ;) Nyt ei muuta kuin sitä lunta tupaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Andrea! Kiitos taas kommentistasi! ja kauniista sanoistasi!
      Veikkauksesi meni kyllä nyt mönkään: oikea vastaus olisi ollut A. Puuroa syön monella aterialla, ja se tosiaan maistuu niin hyvin, ettei tuo litra päivässä tee edes tiukkaa :D
      Ja voi, kiitos kun muistutit minua tuosta hervottoman hauskasta Uno-pelistä! Sitä tuli lapsena pelattua naapurin kaverin kanssa, ja vielä aikuisiälläkin sen parissa on naurettu monet ihan Parhaat hetket! :)
      Oikein hyvää joulun odotusta Sinullekin! Tuokoon se tullessaan Sinulle paljon toivoa, pieniä ihmeitä ja valoa pimeyteen! Haleja <3

      Poista
  5. Suloisia nämä juhlapostaukset, tulee niin hyvälle mielelle ja iloiseksi puolestasi. Kyllähän jokainen uusi asunto kaipaa kunnon juhlat. ;) Ihanaa, että sait taas olla rakkaittesi kanssa ja anteeksi, etten jälleen päässyt paikalle.
    Mahtavaa viikonloppua ja orastavaa joulukuun alkua ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nell! Kiva kuulla, että näiden juhlieni ilo välittyy sinne ruudun toisellekin puolelle! :)
      Nyt kovasti vain tsemppiä ja rohkeutta Sinulle, niin pääsemme pian taas juhlimaan yhdessäkin! Olet tärkeä. <3

      Poista