sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ihan paras päivä!

Kun olin viikon leikkaukssta toipunut, teki mieleni ymmmärrettävästi jo ihmisten ilmoille. Toki pienempiä vierailuja esimerkiksi isovanhemmilleni ja urheiluvälineliikkeeseen sekä ravintolaan olin tehnyt, mutta silti olin odottanu yhteistä kaupunkireissua Rakkaan Fanny-siskoni kanssa kuin kuuta nousevaa.

Alkuperäisenä suunnitelmanamme oli mennä kiertämään alennusmyynnit, mutta auringon porottaessa täydeltä taivaalta, päätimmekin vaihtaa kaupoissa kiertelyn kirpparikierrokseen, ja suuntasimme kohti Hietalahden toria. Torilla väkeä riitti, ja tavara oli laadukasta.

Hietsusta jatkoimme vielä itsepalvelukirpputori Kaivarin Kanuunaan, jossa oli käynyt Ystävieni kanssa, ja jonka nyt innoissani halusin ehdottomasi esitellä myös Fannylle. Kirppari löytyi kai ensimmäistä kertaa ilman eksymisiä, eikä sen tarjonta pettänyt tälläkään kertaa!

Kirpparikierroksellamme teimmekin taas loistavia löytöjä. Mikä siinä onkin, että aina kun kotiuttaa jotakin kaupasta, sitä tuntee jonkinlaista morkkista, mutta kirppiksillä tekee vain löytöjä ylpeänä itestään? Tällä kerrtaa mukaani tarttui vähän vaatteita, sekä pieni eiffeltorni, jollaisesta olen unelmoinut jo pitkään, sekä tietysti aivan lositavaa materiaalia tulevia töitä varten satukirjojen ja pelien mudossa hellyyttävillä kvuituksilla.




Kaivarin Kanuunan ympärillä nautimme vielä rannassa ihanasta auringosta ja vihdoin saapuneesta kesästä veneiden, uivien koirien ja iloisien, jäätelöä nuoleskelevien ihmisten seassa. Istahdimme hetkeksi ja nautimme coca colaa pienellä terassilla istukellen.

Kirpputorikierroksen uuvuttamana  suuntasimme jo vatsa kurien kohti yhteistä kantislounaspaikkaamme kahvila Teatteria. Nautimme tuoreet, raikkaat ja täyttävät salaatit, ja juttelimme taas kaikesta maan ja taivaan välillä. Omaan salaattiiini valikoitui perinteisten mutta aina niin herkullisten katkarapujen lisäksi tällä  kertaa myös mehukasta paistettua kanaa ja aterian kruunasi iso lohko raikasta vesimelonia. Mikä olisikaan parempaa hellepäivän kesäruokaa!



Ruokailun jälkeen pistäydyimme vielä H&M:n sisustusosastolla, josta onnistuin löytämään pienellä hinnalla alennusmyynneistä omaan kotiini tarvitsemani keittiöpyyhkeet.Sitten olikin aika suunnata hymyssä suin kotiin jälleen onnellisena kaikesta nähdystä ja koetusta.

Kaikkein parasta Fannyn suerassa oli se, että tunsin, että pystyin olemaan jälleen täysin oma itseni. Olimme taas ne läheiset, kaiken jakavat, toisistamme yli kaiken välittävät sisarukset. Minä olin saanut elämäniloni takasin, ja me molemmat olimme saaneet sisarussuhteemme takaisin. Sisaruussuheen, jota mikään mahti tämän maan päällä ei kyennyt irti repimään. Nyt todella tunsin sen: olin lunastanut lupaukseni. Fanny oli saanut isosiskonsa takaisin. Ja yhteinen naurumme varmasti raikui aina seuraavaan kortteliin saakka.

Kun illlalla sitten sain kiitosviestin Fannylta, jossa hän kutsui päivää "ihan parhaaksi", en voinut muuta kuin hymyillä ja olla täysin samaa mieltä. Päivä ei ollut vain täyttänyt odotuksiani laatuajasta siskoni kanssa, se oli jälleen ylittänyt ne kertaheitolla. Kiitos Fanny-rakas!



<3: Ida

8 kommenttia:

  1. Kiitos tästä tekstistä, kauniista sanoista ja naurun täytteisestä päivästä, mutta ennen kaikkea siitä, että olet sinä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikista Ihanista ja Tärkeistä saamistani kommenteista tämä oli ehkä se kaikkein Ihanin ja Tärkein. <3

      Poista
  2. No mutta hyvät hykkyrät sentään! Minulla on ikkunalaudallani ihan identtinen mini-Eiffeltorni kuin tuo, jonka Sinä ostit! Oman tornini löysin jostain krääsäkaupasta Pariisista, sen oikean Tornin juurelta, eräänä kauniina kesäpäivänä kauan kauan sitten, kun kiersimme perheen kanssa Eurooppaa...

    Kivaa, että teillä oli ihan paras päivä rakkaan Fannysi kanssa - ja nauru raikui! :) Ja tosi nätti asu, hymy sekä hiukset Sinulla tuossa vikassa kuvassa!

    Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle, kuin myös Fannylle!

    Halitus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Andrea! :) Sinullakin on sitten oma pieni Pariisisi siellä kotikolossasi. Myös minua on joskus ollut eiffeli ihan sieltä aidon juurelta, mutta se on ajan kuluessa kadonnut johonkin. Ja nyt olen kaipallut omaa eiffeliäni, onneksi sellaisen nyt sain!! Niin on komea ja symbolisestikin minulle tietysti tärkeä :)
      Paljon naurua ja hyviä hetkiä myös Sinun kesääsi sinne oman eiffelisi juurelle! :) Haleja monta <3

      Poista
  3. Mahtava päivä takana ja ihan mahtavia löytöjä kirpparilta ja kaupoista! Kyllä on ihanaa huomata kuinka sisarussuhteetkin sairauden pahimman terän tylsyttyä alkavat taas kukoistaa. Itsekin viettelin laatuaikaa oman isosiukkuni kanssa jokin aika sitten. Ihanaa, että pääsitte nauttimaan toistenne surasta ja mitä parhaimmassa säässä. :)
    Lisää iloisia tapaamisia sFannyn kanssa toivotellen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun Ihanaa Nell kerta kaikkiaan, että Sinäkin olet päässyt nauttimaan sisaresi seurasta! Ja varmasti sisaresikin nauttii paljon seurastasi, yhä enemmän ja enemmän tietysti kun se Nell sieltä yhä enemmän ja enemmän sieltä näyttäytyy. Aivan kuten minäkin nautin tapaamisessamme.
      Paljon mukavia sisarushetkiä teillekin! :)

      Poista
  4. Hei Ida!

    Ihanaa että olette Fannyn kanssa taas löytäneet toisenne ja voitte jakaa arkeanne sisarusten tavoin! Mahtavaa kun voit taas olla ihan oma itsesi, se vasta on toipumista parhaillaan! Samaa olen minä saanut kuulla sekä ystäviltä että perheeltä: se entinen Katarina on taas kuvioissa! Kyllä kaikki tämä hyvä mitä toipuminen on tuonut tullessaan on kaiken työn arvoista ja enemmänkin!

    Ihania yhteisiä hetkiä teille vielä lisää! Lämmin, lämmin halaus! <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ystävä Rakas! Tiedätkö, minäkin olen siitä niin onnellinen, että olen saanut sen Oikean Katarinan taas takaisin! En tuntenut Sinua ennen sairastumista, mutta voin sanoa, että varmasti nautin monin, monin kerroin enemmän tämän lempeän, suuret kuuntelevat korvat ja lämpimän sydämen omaavan Katarinan seurasta, kuin siitä epävarmasta, levottomasta naisesta, jonka tapasin osastolla. Tässä on ihminen, jonka Ystävä todella haluan olla.
      Lämmin halaus sinnekin suunnalle, hyvää loman jatkoa ja toivottavasti tapaamme taas pian!<3

      Poista